مراسم تکریم و معارفه رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بیله سوار مغان برگزار گردید

مراسم تکریم آقای دکتر ایوب سرافراز و معارفه آقای دکتر حسین منفرد به عنوان رئیس جدید دانشگاه آزاد اسلامی واحد بیله سوار مغان در سالن آمفی تئاتر واحد برگزار گردید .

در بدو مراسم آقای آرام حلیم فرماندار شهرستان بیله سوار مغان نقش شهرستان بیله سوار مغان در گسب دستائردهای علمی را یادآور  خاطر نشان نمودند که مردم غیور این نطقه با حمایتهای مالی فراوان از جمله هبه زمین فعلی دانشگاه نقش ژر رنگی در احداث و ایجاد این دانشگاه داشته اند و این نهاد  مقدس پتانسیل های لازم برای پیشرفت های علمی را به ارمغان آورده است. وجود استعدادهای طبیعی از جمله زمینهای حاصلخیز و وجود گمرک بین المللی زمینه لازم بر ایجاد منطقه آزاد تجاری در این منطقه بوده که در این راستا با انجام اقداماتی از جمله بین المللی کردن دانشگاههای شهرستان میتوانیم در جهت ترقی وتوسعه این دانشگاه گام های موثری برداریم.

دکتر ایوب سرافر از با ارئه گزارشی، عملکرد دو دوره ریاست در دانشگاه آزاد اسلامی واحد بیله سوار مغان از جمله تکمیل ساختمان آموزشی به متراژ بیش از ۶۰۰۰ متر مربع و پرداخت بدهی ۲ میلیاردی و ایجاد رشته های متعدد و از جمله ایجاد مقاطع تحصیلی کارشناسی ارشد را از جمله مهمترین عملکردهای دوران خدمت  خود عنواننمودند. .

دکتر حسین منفرد رئیس جدید دانشگاه آزاد اسلامی واحد بیله سوار مغان با تقدیر و تشکر از زحمات تمامی روسای قبلی و مسئولین شهرستانی و مرزداران غیور و نجیب مردم مغان اظهار داشتند که  در ایجاد زیرساختها و امکانات بالقوه در این نقطه از میهن اسلامی مان و با همکاری و همدلی بیشتر در رشد و گسترش دانشگاه خواهیم کوشید تا دانشگاه آزاد اسلامی که شجره طیبه انقلاب اسلامی روز به روز بیشتر  به اهداف نهایی خود نایل گردد. است .ایشان در ادامه صحبت های خود بیان نمودند که  ما به خدمت در دانشگاه آزاد اسلامی  افتخار می کنیم و به آن عشق میورزیم. دکتر منفرد از اعضای هیأت علمی و کارمندان ساعی واحد که با تلاش شبانه روزی سعی مینمایند مشکلات دانشگاه را حل  کنند تا دانشجویان عزیز بتوانند در بهترین فضای آموزشی به ادامه تحصیل بپردازند تشگر نموده و اظهار داشتند که علی رغم وجود مشکلات مالی، حوزه مالی واحد بهترین عملکرد را داشته است که جای  بسی تشکر دارد.همچنین ایشان اعلام نمودند که برای پیشرفت دانشگاه در حوزه های دانش بنیان و جذب دانشجو و جذب رشته های جدید و ایجاد اتوماسیون اداری برنامه های متعدددی خواهیم داشت .

نوشته شده در تاریخ چهارشنبه ۱۰ آبان | ساعت : ۰۷:۳۳ ق.ظ | توسط : iaubsm | بازدید : 420 بازدید

ارسال دیدگاه

• 4,855
  • 19,809